Tolu puipuiga i le mamanu ma le fuafuaina o vaitaele masini potu

02
Matou te iloa lelei le mea moni o le faʻaogaina ma le saogalemu o le vaitaʻele e faʻalagolago i le le gata i le atoatoa ma le lelei o meafaigaluega lava ia, ae o se siosiomaga potu mamago ma mama taua.E tusa ai ma lo matou poto masani, matou te faaiuina ni puipuiga se tolu: susu ma susu, pefu, ma le vevela.

02
Suavai ma susu-faamaonia: O pamu vaitaele taamilo, sterilizers ma isi meafaigaluega i totonu o le vaitaele potu masini e tatau ona taofia le vai mai le sosolo ma mafua ai ona mu le taamilosaga o le masini, o lea e tatau ona faia ala alavai e pei o le puipuia o le faaputuputuina o vai i totonu. le potu masini.

02
Pefu: O le ai ai se laupapa ta'amilosaga e pulea i totonu o le potu vaita'ele meafaigaluega.Afai e sili atu le pefu, o le a tosina atu le pefu i le laupapa matagaluega ona o le aafiaga o le eletise eletise.O le malepelepe uaea fa'amea ma le malepe masani o le uaea lolomi o le a tupu i laina fa'ailo manifinifi tele ma e ala i pu i laupapa va'ava'ai fa'atele.I tulaga ogaoga, o pine u'amea e mafai ona ele, ma mafua ai le faaletonu o le pulea.
Puipuiga o le vevela: O le tele o meafaigaluega e iai ni mana'oga i le vevela o galuega.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaitaele thermostat pamu vevela o le a maua ai le vevela ona o le faʻaogaina o le masini lava ia.Pe a mamanuina, e tatau ona mafaufauina le faʻafefe o le vevela e faʻatumauina ai le ea i luga o le masini e puipuia ai le faʻaleagaina o mea faʻaeletoroni e mafua mai i le faʻaogaina o le vevela.


Taimi meli: Ian-20-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou