Fa'amatala le tele o tusi fa'amaonia/tulaga taua mo le Malamalama o le Ta'ele

Mo le moli vaitaele, o le ae iloa ai o loʻo i ai ni tusi pasi poʻo tulaga faʻamaonia i le igoa o oloa, e pei ole CE, RoHS, FCC, IP68, e te iloa le uiga o tusi pasi / tulaga taʻitasi?

CE - o le faʻapuʻupuʻu o le CONFORMITE EUROPEENNE, o se tasi o tusi faamaonia talafeagai (pei o le tasi tusifolau) mo le moli o le vaitaele e ulufale ai i le maketi a Europa.

RoHS - o le faʻapuʻupuʻu o le Faʻatapulaʻaina o Mea Mataʻutia, o se tasi o tulaga faʻatulafonoina faʻatulagaina e le Iuni a Europa, naʻo le taimi lava e maua ai e le moli vaitaele lenei tusi faamaonia, e agavaa e ulufale i le maketi a Europa.

FCC - o le faapuupuuga o le Federal Communications Commission, o se tasi o tusi faamaonia mo le saogalemu e ulufale ai i le maketi a Amerika.

IP68 - IP o le faʻapuʻupuʻu o le Ingress Protection, ma le 68 o le tulaga maualuga ( 6 o le maualuga o le pefu, ma le 8 o le tulaga e le susu.) IP68 o se tasi tulaga talafeagai mo le moli vaitaele, aemaise lava le Underwater Pool Light, lea. o le a faʻaaogaina i lalo ole vai ma e matua fesoʻotaʻi ma le saogalemu.

Mo le Pool Light, o tusi faamaonia o le CE, RoHS, FCC ma le IP68, o faʻamaoniga tuusaʻo o le faʻatau oloa.O le oloa o lo'o iai na tusi pasi o le a sili atu le fa'amaoniga nai lo le oloa e le'i fa'amaonia.Ma mai na tusi faamaonia, e mafai e le tagata faʻatau ona faʻamatalaina aafiaga faʻatau atu a le faʻatau oloa poʻo le faʻatau atu.GREATPOOL, i le avea ai ma se tasi fale gaosi oloa ma le faʻatauina o moli vaitaele, o loʻo ia i matou tusi faamaonia uma o le CE, RoHS, FCC, IP68, ma le tele o faʻamatalaga faʻatau atu, e mafai ona tuʻuina atu ituaiga eseese o Underwater IP68 LED Light.Ua uma ona tuʻuina atu a matou oloa i Asia i Sautesasae, Asia i Saute, Europa, Sasaʻe Tutotonu, Amerika i Matu ma Amerika Latina, faʻatasi ai ma le faʻatuatuaina lelei ma le tau faʻatauva.

GREATPOOL, i le avea ai o se tasi o tagata tomai faapitoa vaitaele & SPA meafaigaluega, ua matou sauni e tuʻuina atu a matou oloa & auaunaga ia te oe.

Swimming-Pool-Light Swimming-Pool-Light-2 Swimming-Pool-Light-3


Taimi meli: Ian-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou